2010. április 15., csütörtök

Utolsó hét (?)

Kamilka igazán rendes kiscsaj.* Megvárta míg elintézem az S.O.S teendőket, aztán a B prioritású listát is kipipáltam a múlt héten, s úgy látszik ezt a hetet is engedélyezi még. Nincs is sok jele annak, hogy ki akarna ő jönni. Igazából sokkal jobban vagyok - mondhatni kifejezetten fürge -, mint egy hónapja. Pedig a kis könyvemben április 18, azaz most vasárnap az a bizonyos dátum. Tóni szerint azért nem bújik még elő, mert van a garázsban még 2 zsák virágföld, amit nem használtam fel. A fent nevezett B prioritású lista egyik eleme ugyanis a virágültetés volt az erkélyekre, ami idén a szokásosnál nagyobb fejtörést okozott. Az ok: az eddigi kedvencek (pl. leander, rhododendron) mind mérgezőek - legalábbis szerepelnek a listán - és Bálint továbbra is mindent megkóstol. Az erkélyen legelési magasságban felszolgált menü így az alábbi lett: angol muskátli, margaréta és fűszernövények. Nyamm.
A védőnő pedig adott egy házilag készítendő ehető gyurmareceptet is. Ez is nyamm. Bár ízlés kérdése.

* Lábjegyzet. Bálint nagymama mindig megkérdezi, hogy mi lesz a neve babusnak, ha mégis fiú lesz. Mert ő a lányunokát majd hiszi, ha látja. :-) Hát fiú névvel nem készültünk, az már biztos.

1 megjegyzés:

Letti írta...

Ismerős a nagyszülőktől a "Hisszük, ha látjuk" kijelentés a lányunokára. :))) Bau szüleinek Dalmi 3 fiú unoka után jött. Amikor vártam a hugit, anyósom minden ultrahang után megkérdezte, hogy biztosan kislány-e.