2010. május 31., hétfő

Újszülöttből csecsemő - ismét

A hétvégén Kamcsi betöltötte a 6 hetet és a 4 kilót. Most olvastam vissza, mit is írtam anno Bálintról, amikor ő lett 6 hetes. Így akkor már nem írom le, hogy Kamillának is hullik a haja, hogy nézegeti a forgós cuccot, hogy hatalmas vigyorokkal ajándékoz meg minket stb.
Írok inkább arról, hogy Kamilla amolyan vizes csaj. Egyrészt már most folyik a nyála (jesszus, mi lesz később? neki majd kettesével kell kendőt kötni a nyakába). Másrészt az elejétől kezdve imád fürdeni. Általában azt is jól tűri, mikor kifogják a halat a vízből (bár a tekintet ekkor már gyanakvó):

A töröközőbe bugyolálás rezignált várakozással telik,

majd az öltöztetéskor már olyan hangos , hogy az alsó szomszéd valszeg befut a gyerekszobába, hogy miért sír a gyereke. De ekkor már szerencsére közel van a vacsi, ami komoly kedélyjavító - és általában altató - hatással bír. Éjszaka aztán csak egyszer kelünk, gyorsan eszünk és gyorsan visszaalszunk - lekopogom. Napközben van még 4-5 kiadós evés. Ami pedig a mai napig meglep: ez a lány nem bukik. Egy picit se. Akkor se ha degeszre ette magát. Pedig - hölgyeket megszégyenítő módon - tud böfögni. Na jó nem részletezem az emésztésének további folyamatait...

Nincsenek megjegyzések: